Reducér varmeudgiften, udnyt den vedvarende energi og spar CO2

Teknologisk Institut har testet MHG Hybridvarmepumpe og dokumenteret besparelser på op til 86% på de fossile brændstoffer og udledning af CO2. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Hybridbiler, hybridfærger og nu også hybridvarmepumper. Er det vejen til et grønnere Danmark? Erik Clément fra MHG Danmark har arbejdet med energi i mere end 40 år. Han mener, at de nye hybridvarmepumper er et glimrende skridt på vejen mod en fuldstændig udfasning af fossile brændstoffer fra danske hjem.

Spar op til 50% på energiregningen
En hybridvarmepumpe er en miljøvenlig, energibesparende og driftsikker måde til opvarmning af boligen. MHG Hybridvarmepumpe kan kobles til en eksisterende energikilde, uanset om det er et naturgasfyr, et fjernvarmeanlæg eller en oliekedel – og uanset fabrikat og alder. En Hybridvarmepumpe anvender luftens gratis energi til både varme og varmt vand. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Hvis du tilslutter en MHG Hybridvarmepumpe hybridvarmepumpe til dit eksisterende varmeanlæg, kan du forvente at spare op til 50% på din energiregning.

Vær med til at puste liv i den grønne omstilling
Det er ikke kun et hensyn til pengepungen, der taler for at installere en Hybridvarmepumpe. Når vi begynder at fyre op under gas- og oliefyr i den kolde vinter, øges udledningen af CO2 voldsomt. Det kan vi reducere ganske markant ved at bruge en Hybridvarmepumpe, helt op til 86% ifølge beregninger fra Teknologisk Institut og Dansk Gasteknisk Center. ”Hybridvarmepumpen leverer varme og varmt vand størstedelen af tiden. Når det bliver rigtig koldt, omkring frysepunktet, tager gas- eller oliefyret over. Dette sker helt automatisk ved hjælp af et indbygget styresystem. Det fungerer lidt ligesom en hybridbil, der kører på el og benzin og optimerer på de to energikilder for at opnå den mest effektive og energibesparende brændstoføkonomi.

En investering, der betaler sig
”Det kræver naturligvis en investering, til gengæld forlænges levetiden på det eksisterende gasfyr, oliefyr eller fjernvarmeanlæg med adskillige år. Så hvis man laver regnestykket, giver investeringen hurtigt mening på mange planer,” siger Erik Clément fra MHG Danmark.